Workshop vlechten

De eerst volgende workshop staat gepland op;

15 Januari 19.30 uur

Opgeven via de mail: kimskinderkapsalon@gmail.com

Kun je deze niet en wil je er een volgen, laat dit dan weten via de mail, dan plannen we er een, waar anderen bij aan kunnen sluiten.

Ook mag je zelf een groep vormen en in overleg een datum plannen, neem dan eerst contact op voor de data mogelijkheden.
Vlechten zijn er in alle soorten en maten. Super fijn als je dat bij je kinderen kan. Zo hebben ze hun haren de hele dag mooi in model en het niet in het gezicht hangen. Maar het valt niet mee om juist dat bij je kinderen te leren. Vlechten kan een hele uitdaging zijn. Ondanks filmpjes kan het zijn, dat vlechten je niet lukt. Daarvoor is onze cursus. Ieder niveau is prima. Heb je speciale wensen? Laat het vooraf even weten, ook dit zal geen probleem zijn. We kijken mee waar de knelpunten zitten en helpen je daar door heen. Zo gaat iedereen naar huis met een goede basis. En zeker zo, dat je het thuis kunt toepassen.

Onze poppen, waarop geoefend wordt, blijven in bruikleen. De materialen die gebruikt worden, krijg je mee naar huis. Zo kun je thuis hetzelfde aan de slag, als dat je op de cursus leert. Vooraf inschrijven is noodzakelijk. Stuur vooraf even een mail, over wanneer je mee wilt doen. Als je betaling bij ons binnen is, is dit je definitieve inschrijving. Een workshop kost € 35,- Dit is inclusief de materialen en koffie thee en wat lekkers erbij.

Heb je zelf een leuke groep waarmee je een workshop wilt volgen? Laat het even weten, dan kan er een datum voor alleen jullie gepland worden!

Diashow