Workshop vlechten

Ivm Corona momenteel geen workshops invlechten. Op een wachtlijst mag wel. Laat dit dan weten d.m.v. een app: 06-11793832

Er zijn momenteel geen data gepland. Wel mag je zelf een groep vormen en in overleg een datum plannen.

Vlechten zijn er in alle soorten en maten. Super fijn als je dat bij je kinderen kan. Zo hebben ze hun haren de hele dag mooi in model en het niet in het gezicht hangen. Maar het valt niet mee om juist dat bij je kinderen te leren. Vlechten kan een hele uitdaging zijn. Ondanks filmpjes kan het zijn, dat vlechten je niet lukt. Daarvoor is onze cursus. Ieder niveau is prima. Heb je speciale wensen? Laat het vooraf even weten, ook dit zal geen probleem zijn. We kijken mee waar de knelpunten zitten en helpen je daar door heen. Zo gaat iedereen naar huis met een goede basis. En zeker zo, dat je het thuis kunt toepassen.

Onze workshops worden op diverse data gegeven. Op onze fb pagina kun je zien, wanneer er weer een workshop is. Onze poppen, waarop geoefend wordt, blijft in bruikleen. Je materialen die gebruikt worden, krijg je mee naar huis. Zo kun je thuis hetzelfde aan de slag, als dat je op de cursus leert. Vooraf inschrijven is noodzakelijk. Stuur vooraf even een app, over wanneer je mee wilt doen. Als je betaling bij ons binnen is, is dit je definitieve inschrijving.

Heb je zelf een leuke groep waarmee je een workshop wilt volgen? Laat het even weten, dan kan er een datum voor alleen jullie gepland worden!

Diashow